Scorel No.37, jouw wellness Oosterhout!

Jouw schoonheidssalon in Oosterhout. Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Jouw wellness Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Ben je op zoek naar een wellness Oosterhout? Ben je toe aan ontspanning en ben je op zoek naar een professionele wellness Oosterhout waar je een ruime keuze hebt uit verschillende behandelingen voor jouw handen, voeten en lichaam? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Scorel No.37. Voor een heerlijke en ontspannen wellness Oosterhout locatie ben je bij Scorel no.37 aan het juiste adres. Wij bieden je graag een ruim aanbod van verschillende behandelingen waar je optimaal van kunt genieten. In onze fijne salon ben je van harte welkom om te genieten van een ontspannen massage en verschillende behandelingen. Van het reinigen van je huid tot aan het behandelen van kalknagels ben je bij ons in goede handen. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen laten ontspannen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen bij onze behandelingen. Laat je verrassen door onze diensten en plan direct online een afspraak bij ons in voor een wellness Oosterhout behandeling.

Schouder- en nekmassage bij wellness Oosterhout

Scorel No.37 is hét wellness adres waar we met passie zorgen voor jouw huid en voeten. Wij bieden een zeer uitgebreid aanbod aan in verschillende diensten zoals manicure, pedicure, wellness en schoonheidsbehandelingen. Welke behandeling je ook kiest, wij bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs en professioneel, vakkundig en eerlijk advies. Kom je bij ons voor een ingegroeide kalknagel, het verbeteren van je huid of voor het lakken van je nagels? Wij kiezen de beste behandeling voor jouw voeten waar je optimaal van kunt genieten en weer stralend voor de dag kunt komen. Wij werken in onze schoonheidssalon alleen met topproducten die hun dienst hebben bewezen. Producten die we zelf ook gebruiken bieden wij aan onze klanten. Naast ons aanbod voor de verzorging van jouw huid voegen we de juiste verzorging, producten en adviezen toe tijdens een behandeling. Wij zorgen voor jou zoals we voor onszelf zorgen.

Schoonheidsbehandeling, gezichtsbehandeling in Oosterhout. Scorelno37

Wellness Oosterhout biedt ontspannen ambiance

Wil je een afspraak maken voor een wellness behandeling die bij jouw wensen past? Op onze website kan je direct een kijkje nemen bij onze behandeling. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je direct een online afspraak bij ons inplannen. Wij werken te allen tijde op afspraak. Bij al onze behandelingen tref je een afspraakbutton waar je online met jouw agenda jouw gewenste behandeling kunt inplannen. Wij zorgen ervoor dat je huid er stralender, gezonder en jeugdiger uit zal zien dan ooit tevoren. Wij zijn een salon voor zowel mannen als vrouwen. Scorel No.37 werkt aan een huidverbetering in een ontspannen ambiance.

Scorel No.37 is aangesloten bij:

provoet-logo1

Openingstijden

Wij werken op afspraak. Bij al onze behandelingen treft u een afspraakbutton waar u online met uw agenda in de aanslag uw behandeling kunt inplannen.

TELEFOON

06-16383602