Scorel No.37, uw schoonheidssalon Oosterhout!

Jouw schoonheidssalon in Oosterhout. Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Jouw schoonheidssalon Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Heb je last van acné of vind je het vervelend om kleine littekens in je huid te zien? Misschien wordt je huid ontsierd door puistjes of putjes en begin je daar zelfs last van te krijgen? Het is echt raadzaam om niet zelf te gaan experimenteren, maar om gedegen advies te vragen en een vertrouwde behandeling te ondergaan bij een professionele schoonheidsspecialist. Zo’n schoonheidssalon is Scorel No.37, dé schoonheidssalon in Oosterhout. Hier kun je met een gerust hart terecht voor een zeer breed aanbod op de gebieden van huidverbetering, pedicure, beauty en verzorging. Wij werken aan je huidverbetering in onze schoonheidssalon in Oosterhout, waar een ontspannen sfeer heerst. Ook wanneer je hinder hebt van ingegroeide nagels of wratjes kun je bij Scorel No.37 zeker terecht. Wij helpen je snel van jouw problemen af. Net als na behandeling van pijnlijke likdoorns of dat vervelende eelt zul je zien dat je na de behandeling van de nagels of wratjes direct resultaat voelt en ziet. Scorel No.37 bied je daarnaast fijne massages, die niet alleen lekker ontspannend zijn maar zeker ook gezond. Regelmatig een massage krijgen kan veel klachten voorkomen! Verder kun je bij onze schoonheidssalon in Oosterhout  terecht voor een heerlijke manicure, waarbij scrub en nagelreparatie aan bod komen. Kortom, voor een tiptop behandeling van voet tot kruin ben je bij Scorel No.37 aan het goede adres.

Schoonheidssalon Oosterhout voor meer dan een behandeling

Wanneer je bij Scorel No.37 een behandeling of massage ondergaat, ontvang je eigenlijk meer dan alleen dat. Tijdens de behandeling of de massage geven we jou namelijk ook professioneel, deskundig en eerlijk advies. Het is goed om thuis op een gemakkelijke en goede manier je dagelijkse verzorging voort te zetten. Wij helpen je daarbij graag. In onze schoonheidssalon Oosterhout gebruiken wij alleen met producten van de beste merken, waarvan wij uit ervaring weten dat ze echt werken. Met deze producten bereiken wij de meest optimale resultaten.

Schoonheidsbehandeling, gezichtsbehandeling in Oosterhout. Scorelno37

Schoonheidssalon Oosterhout centraal gelegen en toch gratis parkeren voor de deur!

Het is prettig als je niet hoeft te zoeken naar jouw schoonheidssalon in Oosterhout. Scorel No.37 is dan ook zeer centraal gelegen en goed bereikbaar. Bij ons kunnen zowel mannen als vrouwen terecht. Welke behandeling je ook kiest, Scorel No.37 biedt jou altijd kwaliteit voor een betaalbare prijs. Aarzel niet langer en maak een afspraak of bel voor meer informatie. Bij Scorel No.37 zorgen we voor jou zoals we voor onszelf zorgen!

Scorel No.37 is aangesloten bij:

provoet-logo1

Openingstijden

Wij werken op afspraak. Bij al onze behandelingen treft u een afspraakbutton waar u online met uw agenda in de aanslag uw behandeling kunt inplannen.

TELEFOON

06-16383602