Scorel No.37, uw schoonheidssalon Oosterhout!

Jouw schoonheidssalon in Oosterhout. Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Jouw schoonheidssalon Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon Oosterhout? Bent u op zoek naar een schoonheidssalon Oosterhout waar u terecht kunt voor een professionele gezichtsbehandeling? Zoek dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij Scorel no.37 in Oosterhout. In de loop van de jaren hebben vele klanten de weg naar ons gevonden en zij genieten met regelmaat van een heerlijke gezichtsbehandeling die past bij zijn of haar huidtype. Scorel no.37 is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen. Wij passen onze behandelingen feilloos aan op het huidtype van onze klanten en gebruiken alleen de allerbeste producten. Zodra u de deur uitstapt na een fijne gezichtsbehandelingen bij schoonheidssalon Oosterhout gaat u niet alleen met een stralende en schone huid naar buiten maar heeft u ook advies, tips en kennis mee gekregen van onze professionals. Bent u benieuwd naar onze gezichtsbehandelingen of wilt u meer weten over de mogelijkheden om een afspraak te maken? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze behandelingen en plan direct een afspraak in. Wij zien u graag in onze schoonheidssalon Oosterhout, Scorel no.37.

Schoonheidssalon Oosterhout voor tips & adviezen!

Op zoek naar een schoonheidssalon Oosterhout? Bij Scorel no.37 kunnen onze klanten terecht voor verschillende soorten behandelingen in onze schoonheidssalon Oosterhout. Wij bieden diverse behandelingen aan voor zowel mannen als vrouwen. Iedereen is bij ons welkom. Welke behandeling u ook kiest, wij bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs en professioneel, vakkundig en eerlijk advies. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis weten wij als geen ander hoe wij uw huid op de juiste manier kunnen reinigen en verzorgen. Naast ons aanbod van schoonheidsbehandelingen kunt u bij ons ook terecht voor manicure, pedicure en wellness behandelingen. Wij werken met alleen de beste merken die wij ook zelf gebruiken. We werken in de schoonheidssalon alleen met topproducten die hun sporen hebben verdiend. Het is erg belangrijk dat u uw gezicht regelmatig goed verzorgt. Het gezicht is het lichaamsdeel waarvan de huid direct bloot staat aan de elementen en daarom wel wat extra verzorging kan gebruiken.

Schoonheidsbehandeling, gezichtsbehandeling in Oosterhout. Scorelno37

Schoonheidssalon Oosterhout: ook voor wellness & gezichtsmassage

Bent u net zo enthousiast als wij over onze producten en de mogelijkheden om uw gezicht op te frissen? Een gezonde huid zonder acne, littekentjes, puistjes of putjes kunnen wij voor u realiseren. Zo min mogelijk rimpels, jeugdig en stralend van gezondheid is wat iedereen wilt. Bij Scorel no.37 werken wij aan huidverbetering in een ontspannen ambiance waar iedereen zich thuis voelt. Van een snelle oppepper voor uw gezicht, tot een super ontspannende verzorging met de Super Relax.

Scorel No.37 is aangesloten bij:

provoet-logo1

Openingstijden

Wij werken op afspraak. Bij al onze behandelingen treft u een afspraakbutton waar u online met uw agenda in de aanslag uw behandeling kunt inplannen.

TELEFOON

06-16383602