Scorel No.37, uw schoonheidssalon Oosterhout!

Jouw schoonheidssalon in Oosterhout. Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Jouw schoonheidssalon Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Je wilt je huid wat extra aandacht geven en zoekt een schoonheidssalon Oosterhout? Dan is Scorel No.37 het geschikte adres voor jou. Wij zijn een schoonheidssalon met een zeer uitgebreid aanbod aan diensten. Je kunt bij ons terecht voor manicure, pedicure, wellness en schoonheidsbehandelingen. Welke behandeling je ook kiest, wij bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs en geven professioneel, vakkundig en eerlijk advies. Wij zijn er voor zowel mannen als vrouwen. Iedereen wil een gezonde, stralende huid zonder acné, littekens, puistjes of putjes en zo min mogelijk rimpels. Waar je ook precies voor komt, wij zien het als onze missie om je te bevrijden van puntjes waar je last van hebt. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwel alles op te lossen is wanneer er zorgvuldig aandacht aan besteed wordt. Wij willen je graag helpen. Het enige dat je hoeft te doen is een afspraak te maken bij schoonheidssalon Oosterhout.

Schoonheidssalon Oosterhout voor tips & adviezen!

Op zoek naar een schoonheidssalon Oosterhout? Bij Scorel No.37 doen we meer dan alleen behandelen. Na grondig onderzoek van je huid weten we precies wat je nodig hebt voor de dagelijks verzorging. Je gaat dan ook met allerlei tips en adviezen voor de dagelijkse verzorging van jouw huid de deur van onze schoonheidssalon Oosterhout uit. Wij hebben diverse beauty- en gezichtsbehandelingen. Het varieert van een snelle oppepper voor je gezicht tot een volledige huidanalyse. Reiniging, peeling, epileren, verwijderen onzuiverheden, massage en verzorgingstips kunnen wij allemaal inzetten om jou een mooie, stralende huid te bezorgen. Wij werken alleen met topproducten die wij zelf ook gebruiken. In de ontspannen ambiance van onze salon zullen we je verzorgen en verwennen.

Schoonheidsbehandeling, gezichtsbehandeling in Oosterhout. Scorelno37

Schoonheidssalon Oosterhout: ook voor wellness & gezichtsmassage

Scorel No.37 is mooi centraal gelegen in Oosterhout en is ook goed bereikbaar. Als je een afspraak maakt bij schoonheidssalon Oosterhout dan is dat een goede investering in jezelf. Je gezicht, je huid, is het waard om gekoesterd te worden. Het laat zien wie jij bent en wij helpen je om je goed en zelfverzekerd te voelen. Schoonheidssalon Oosterhout heeft behandelingen voor alle huidtypen. Misschien vind je het lastig om met je huidproblemen bij ons aan te kloppen maar schaamte voor je huid is totaal overbodig. Jij vertelt ons waar je mee zit en wij gaan het aanpakken. Als je ook nog voor een gezichtsmassage kiest dan geeft dat extra ontspanning en je zult je als herboren voelen. Dat zul je ook uitstralen! Wij zorgen voor jou zoals we voor onszelf zorgen!

Scorel No.37 is aangesloten bij:

provoet-logo1

Openingstijden

Wij werken op afspraak. Bij al onze behandelingen treft u een afspraakbutton waar u online met uw agenda in de aanslag uw behandeling kunt inplannen.

TELEFOON

06-16383602