Scorel No.37, uw schoonheidssalon Oosterhout!

Jouw schoonheidssalon in Oosterhout. Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Jouw schoonheidssalon Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Op zoek naar een schoonheidssalon Oosterhout? Een mooie huid krijgen de meeste mensen helaas niet cadeau. Wil je graag een stralend uiterlijk en ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Oosterhout? Maak dan een afspraak bij Scorel No.37. Wij zijn een schoonheidssalon in Oosterhout met een zeer uitgebreid aanbod van diensten. Je kunt bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen, pedicure, manicure en wellness. Wij willen graag voor je zorgen zoals we voor onszelf zorgen. Als je kiest voor een een schoonheidsbehandeling bij ons dan pakken we imperfecties aan en laten we jouw huid weer stralen van gezondheid. Heb je last van acne, littekentjes of rimpels? In een ontspannen ambiance gaan we werken aan de verbetering van jouw huid. Maar je kunt ook komen voor een snelle oppepper van je huid of een super relax behandeling. Welke behandeling je ook kiest, in onze schoonheidssalon in Oosterhout je bent verzekerd van een professionele aanpak met de beste merken. Aan de hand van de conditie van jouw huid bepalen we welke producten we gaan gebruiken. We bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs en geven vakkundig en eerlijk advies.

Schoonheidssalon Oosterhout voor tips & adviezen!

Schoonheidssalon Oosterhout nodig? Scorel No.37 doet meer dan alleen behandelen als schoonheidssalon Oosterhout. Je krijgt van ons informatie over je huid en geven diverse tips en adviezen voor de dagelijkse verzorging. We zorgen ervoor dat je gemotiveerd bent om goed voor je gezichtshuid te zorgen. Wij zijn ervan overtuigd dat bijna alle huidproblemen op te lossen zijn wanneer je er aandacht aan besteedt. Als je een bezoek aan onze schoonheidssalon in Oosterhout combineert met de dagelijkse verzorging thuis zul je niet alleen stralend de salon verlaten maar je huid zal mooi blijven. Met de juiste producten kost de dagelijkse verzorging niet veel meer tijd dan je gewend bent. Gun jouw gezicht, dat dagelijks bloot staat aan de elementen, een goede verzorging.

Schoonheidsbehandeling, gezichtsbehandeling in Oosterhout. Scorelno37

Schoonheidssalon Oosterhout: ook voor wellness & gezichtsmassage

Onze schoonheidssalon is centraal gelegen in Oosterhout en goed bereikbaar. Scorel No.37 heeft meer te bieden dan alleen een schoonheidsbehandeling. Je kunt bij ons ook terecht voor pedicure, manicure en wellness. Zowel mannen als vrouwen zijn bij ons van harte welkom. De tijd dat alleen vrouwen een schoonheidssalon bezochten ligt allang achter ons. Ook mannen waarderen het als hun gezicht goed verzorgd wordt. We hebben voor mannen een keur aan Man care en gezichtsbehandelingen. Wij zijn dé schoonheidssalon en pedicuresalon in Oosterhout waar we met passie zorgen voor jouw huid, voeten en handen. Ook kunnen wij je verwennen met een heerlijke massage. Wij verwelkomen je graag in onze schoonheidssalon in Oosterhout!

Scorel No.37 is aangesloten bij:

provoet-logo1

Openingstijden

Wij werken op afspraak. Bij al onze behandelingen treft u een afspraakbutton waar u online met uw agenda in de aanslag uw behandeling kunt inplannen.

TELEFOON

06-16383602