Pedicure Oosterhout

Scorel No.37, jouw pedicure Oosterhout!

Jouw schoonheidssalon in Oosterhout. Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Jouw Pedicure Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Ben je op zoek naar een pedicure Oosterhout? Heb je last van pijnlijke voeten, een likdoorn of heb je last van veel eelt en wil je graag een afspraak inplannen voor een pedicure Oosterhout? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Scorel No.37. Wij zijn gevestigd in het centrum van Oosterhout en zijn hierdoor goed te bereiken. Bij Scorel No.37 ben je aan het juiste adres voor het behandelen en verwennen van jouw voeten. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als je dagelijks hinder hebt van zere of vermoeide voeten. Doordat je voeten iedere dag in beweging zijn en je je voeten niet altijd kunt laten rusten, is het prettig dat je goed voor je voeten zorgt. Door te krappe schoenen of verkeerd schoeisel kun je veel hinder hebben van ingegroeide teennagels, eeltvorming of vermoeide voeten. Ben je op zoek naar een fijne behandeling zodat je kan ontspannen en je weer mooie voeten hebt waar je mee voor de dag kan komen? Je bent van harte welkom in onze salon.

Cosmetische pedicure in Oosterhout

Scorel No.37 biedt jouw graag haar jarenlange ervaring aan in het verzorgen van jouw voeten. Wij begrijpen als geen ander dat je in de zomermaanden met mooie voeten de tuin in wilt stappen, naar een feestje wilt of gewoon je voeten wilt verzorgen. Draag je regelmatig open schoenen of loop je liever op slippers? Dan is het fijn als je voeten goed aanvoelen zodat die jou de hele dag kunnen dragen. Door met regelmaat je voeten te laten behandelen met onze producten en door behandelingen kun je genieten van mooie, frisse voeten die stralen! Het is de passie van pedicure Oosterhout om jouw voeten op de juiste wijze te verzorgen zodat je vrolijk rond kunt lopen bij iedere gelegenheid. Bij Scorel No.37 zijn we ervaren en gedreven in het mooi maken van je voeten. Scorel No.37 werkt met de beste merken en wij bieden onze klanten een zeer uitgebreid aanbod van diensten. Wij werken alleen met producten die wij ook voor onszelf gebruiken. Welke behandeling je ook kiest, wij bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs en professioneel, vakkundig en eerlijk advies. Scorel No.37 is lid van ProVoet waardoor wij met de juiste producten jouw voeten de beste boost kunnen geven. We helpen jou om jouw voeten in optimale staat te krijgen en te houden. Naast de natuurlijke verzorging van zool, tenen en nagels, zijn we ook het adres voor net dat stukje extra beauty. Lakken voor een gelegenheid of gellak die je maanden verzekert van een kleurtje is bij ons aan de orde van de dag. Je kunt bij ons ook terecht voor een heerlijke voetenmassage. Wij voeren een massage uit met rustgevende oliën. Je kunt hierbij heerlijk ontspannen en het is goed voor de doorbloeding. Wij zijn een salon voor zowel mannen als vrouwen. Ook mannen kunnen last hebben van ingegroeide teennagels, kalknagels of van overtollig eelt. Wij heten iedereen welkom in onze fijne salon waar iedereen zich op zijn gemak voelt.

medisch pedicure in Oosterhout | Scorel No37
pedicure in Oosterhout | Scorel No37, Susanne Gelissen

Voorkom klachten door tijdig bezoek aan een pedicure Oosterhout

Onze voeten dragen ons de hele dag, we rekenen op ze. Door allerlei manieren van belasten, hebben voeten veel te verduren. Door met regelmaat een bezoek in de plannen aan Scorel No.37 kan je je voeten op de juiste manier behandelen. Heb je last van een pijnlijke voet of een irritatie of wil je je kalknagels op de juiste wijze laten verzorgen? Wij verzorgen jouw voeten zoals wij onze eigen voeten zouden verzorgen. Scorel No.37 beschikt over de beste producten waardoor wij op de juiste wijze jouw voeten kunnen behandelen. We pakken het aan zodat jij weer met happy feet door het leven gaat. Of je nu komt voor een behandeling die een ergernis oplost, voor extra beauty of gewoon jezelf verwennen. Scorel No.37 is jouw (medisch) pedicure. Wij bieden je een zeer uitgebreid aanbod aan in diensten. Welke behandeling je ook kiest, wij bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs en professioneel, vakkundig en eerlijk advies. Je gaat bij ons niet alleen de deur uit met mooiere voeten maar ook met professioneel advies. Wij zorgen voor jou zoals we voor onszelf zorgen. Wij zijn jouw medisch pedicure in Oosterhout. Zowel cosmetisch pedicure als medisch pedicure.


Scorel No.37 is aangesloten bij:

provoet-logo1

Openingstijden

Wij werken op afspraak. Bij al onze behandelingen treft u een afspraakbutton waar u online met uw agenda in de aanslag uw behandeling kunt inplannen.

TELEFOON

06-16383602

Afspraak inplannen voor een pedicure Oosterhout

Voorkom klachten door tijdig bezoek aan een pedicure Oosterhout. Door de jaren heen hebben wij onze diensten steeds verder uit kunnen breiden waardoor je vandaag de dag bij ons terecht kunt voor voetverzorging én gezichtsverzorging. Op onze website vind je een duidelijk overzicht van onze aangeboden behandelingen. Onze behandelingen kun je telefonisch en online bij ons boeken. Kom genieten in een ontspannen ambiance en laat je voeten of gezicht professioneel verzorgen. Wij plannen graag een afspraak met je in om jouw voeten op de juiste wijze te bestuderen en te behandelen. Wij werken te allen tijde op afspraak. Bij al onze behandelingen tref je een afspraakbutton aan waar je online met jouw agenda direct een behandeling in kan plannen. Wij zien je aanvraag voor een behandeling graag tegemoet en nemen graag de tijd voor je.