Pedicure Oosterhout

Scorel No.37, jouw pedicure Oosterhout!

Jouw schoonheidssalon in Oosterhout. Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Jouw Pedicure Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Op zoek naar een pedicure Oosterhout? Wordt het tijd dat je voeten extra aandacht krijgen. Heb je last van ongemakken aan je voeten? Maak dan snel een afspraak bij Scorel No.37, jouw pedicure in Oosterhout. Je bent van harte welkom in onze pedicuresalon waar je voeten de aandacht krijgen die ze verdienen. Gezonde voeten zijn erg belangrijk om je goed te voelen. Onze voeten dragen ons de hele dag en daar worden we ons dikwijls pas van bewust als er problemen om de hoek komen kijken. Scorel No.37 is er voor de totale voetverzorging. Wij zijn cosmetisch- en medisch pedicure in Oosterhout en dat wil zeggen dat je welkom bent voor een stukje beauty voor je voeten én voor een behandeling die een ergernis oplost. Je kunt zomaar problemen aan je voeten krijgen. Denk aan schimmelnagels, ingegroeide nagels, wratten, likdoorns, kloven, eelt of scheefstand van de tenen. Wij pakken elk probleem deskundig aan zodat je weer snel met happy feet door het leven gaat.

Cosmetische pedicure in Oosterhout

Heb je een pedicure Oosterhout nodig? Draag je graag open schoenen of zijn jouw voeten op een andere manier vaak in beeld omdat je graag zwemt of houdt van een dagje strand? Dan wil je natuurlijk graag dat je voeten ook gezien mogen worden. Maak daarom een afspraak bij ons als pedicure in Oosterhout. Wij zijn er bedreven in om jouw voeten mooi te maken. Het resultaat van een pedicure behandeling is zachte, gladde voeten en verzorgde teennagels. Wil je extra mooie voeten dan geven we jouw teennagels een prachtig kleurtje gellak waar je lang plezier van zult hebben. Met een heerlijke massage met rustgevende oliën die ontspannend werken en goed zijn voor de doorbloeding loop jij lichtvoetig onze salon uit. Je voeten zijn helemaal klaar voor de zomer! Je kunt kiezen uit diverse behandelingen zoals een pedicure basis, een deelbehandeling, drukanalyse van de voet, gellak aanbrengen op teennagels etc. Kijk voor het complete aanbod op deze website. 

medisch pedicure in Oosterhout | Scorel No37
pedicure in Oosterhout | Scorel No37, Susanne Gelissen

Voorkom klachten door tijdig bezoek aan een pedicure Oosterhout

Scorel No.37 is naast een pedicuresalon ook een schoonheidssalon voor zowel mannen als vrouwen. Ons aanbod aan diensten is zeer uitgebreid en omvat manicure, pedicure, wellness en schoonheidsbehandelingen. Welke behandeling je ook kiest, wij bieden kwaliteit en werken alleen met de beste merken. Als je een bezoek brengt aan onze salon dan krijgt je meer dan alleen een behandeling. Je krijgt van ons ook tips en adviezen voor de verzorging van jouw huid en voeten. Onze salon is mooi centraal gelegen in Oosterhout en goed bereikbaar. Voor een professionele pedicure in Oosterhout ben je bij Scorel No.37 aan het juiste adres. 

Scorel No.37 is aangesloten bij:

provoet-logo1

Openingstijden

Wij werken op afspraak. Bij al onze behandelingen treft u een afspraakbutton waar u online met uw agenda in de aanslag uw behandeling kunt inplannen.

TELEFOON

06-16383602