Pedicure Oosterhout

Scorel No.37, uw pedicure Oosterhout!

Jouw schoonheidssalon in Oosterhout. Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Jouw Pedicure Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Je wilt je voeten verwennen en zoekt een pedicure Oosterhout? Dan ben je bij Scorel No.37 aan het juiste adres. Wij zijn een schoonheidssalon met een zeer uitgebreid aanbod aan diensten. Je kunt bij ons terecht voor manicure, pedicure Oosterhout, wellness en schoonheidsbehandelingen. Welke behandeling je ook kiest, wij bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs en geven professioneel, vakkundig en eerlijk advies. Onze salon is mooi centraal gelegen in Oosterhout en goed bereikbaar. Vrouwen en mannen zijn bij ons welkom! Gezonde voeten zijn voor iedereen belangrijk! Met het voorjaar en de zomer in aantocht, de seizoenen waarin we onze voeten weer laten zien aan de wereld, kun je bij ons je voeten laten verzorgen zodat ze weer in optimale staat zijn. Mooie gezonde voeten zijn belangrijk voor ons welbevinden en wij hebben alle expertise in huis om alle mogelijke problemen aan te pakken.

Verwen je voeten bij pedicure Oosterhout

Op zoek naar een pedicure Oosterhout? Een regelmatig bezoek aan pedicure Oosterhout voorkomt klachten. Als je al klachten hebt aan je voeten en deze geïrriteerd of pijnlijk zijn dan pakken wij het deskundig aan zodat deze ongemakken snel verleden tijd zijn. Wij kunnen alle mogelijke problemen aan de voeten behandelen, denk hierbij aan ingegroeide nagels, schimmelnagels, wratjes, eelt en likdoorns. Als je een bezoek brengt aan Scorel No.37 is dat een goede investering in je voeten. We moeten zuinig zijn op onze voeten want ze hebben grote invloed op hoe we ons voelen. Onze voeten dragen ons de hele dag en hebben veel te verduren. Wat extra aandacht verdienen deze trouwe onderdanen wel. Of u nu komt voor preventief onderhoud of voor het oplossen van pijnlijke, ingewikkelde klachten: wij gaan ermee aan de slag want het is onze missie om jou van je klachten te bevrijden.

Schoonheidsbehandeling, gezichtsbehandeling in Oosterhout. Scorelno37

Voorkom klachten door tijdig bezoek aan een pedicure Oosterhout

Weet je dat je bij ons ook terecht kunt voor een ontspannen voetmassage. Wij zijn er niet alleen voor het cosmetische of medische aspect van je voeten maar ook voor de pure verwennerij. Als je je extra relaxed wilt voelen dan bevelen wij onze voetmassage met rustgevende oliën van harte aan. Je voeten zullen je dankbaar zijn! Pedicure Oosterhout biedt je verschillende behandelingen aan. Op deze website kun je daar alle informatie over vinden. Wij kunnen ook een voetanalyse maken zodat we precies kunnen zien waar de knelpunten zitten en waar aan gewerkt moet worden. Je wordt bij Scorel No.37 geholpen in een ontspannen ambiance en wij werken alleen met de beste merken. Wij zorgen voor jou zoals we voor onszelf zorgen!

Scorel No.37 is aangesloten bij:

provoet-logo1

Openingstijden

Wij werken op afspraak. Bij al onze behandelingen treft u een afspraakbutton waar u online met uw agenda in de aanslag uw behandeling kunt inplannen.

TELEFOON

06-16383602