Pedicure

Bij een gezond lichaam wordt meestal niet meteen gedacht aan gezonde voeten. Toch is de gezondheid van onze voeten van grote invloed hoe we ons voelen. Onze voeten dragen ons de hele dag, we rekenen op ze. Door allerlei manieren van belasten, hebben voeten veel te verduren. Dit is natuurlijk voor iedereen anders en daarom zijn elk paar voeten ook anders. Ons rest de taak om goed voor ze te zorgen. Bij ScorelNº37 kunnen we je helpen om jouw voeten in optimale staat te houden. Het enige wat jij hoeft te doen is een afspraak te maken.

Behandelingen

Verzorgde voeten zijn de basis

Op het strand of aan het zwembad? In de kleedkamer van de sportschool of sportclub? Eigenlijk in elke situatie waar je jouw voeten laat zien aan de wereld, wil je niet beoordeeld worden op onverzorgde voeten. Zelf verzorgen van voeten zit echter niet in de aard van elke man. Eigenlijk jammer want ook de mannenvoet is de basis. ScorelNº37 is hét adres om dit belangrijke paar in optimale staat te houden. Het ziet er niet alleen fijn uit, het voelt ook fantastisch lekker.
En dan de ontspanning van een voetmassage. Als je wilt laten wij ze nog eens extra relaxen. Een massage met rustgevende oliën. Heerlijk ontspannen en goed voor de doorbloeding!

Als je voeten hun hakken in het zand zetten

Een regelmatig bezoek aan een pedicure voorkomt klachten. Maar als je dan toch een imperfectie, irritatie of pijnlijke situatie aan je voeten hebt, kun je op ScorelNº37 rekenen. Verwijderen van wratjes, of het overschot aan eelt pakken we graag voor je aan. Van likdoorns maken we verleden tijd. Extra aandacht voor je nagels wanneer er schimmel aanwezig is of je een ingegroeide nagel hebt. We pakken het aan zodat jij weer met happy feet door het leven gaat.

Of je nu komt voor een behandeling die een ergernis oplost, voor preventief onderhoud of gewoon jezelf verwennen (dat mag een man ook gerust).