Massage

Bij ScorelNº37 kennen we de helende kracht van massage maar al te goed. Een massage is altijd fijn maar daar bovenop ook nog eens heel gezond! Wist je dat je, door met enige regelmaat een massage nemen, een hoop klachten kunt voorkomen. Bijvoorbeeld een Zweedse massage die onder andere bestaat uit een deel onstpanningsmassage en een deel dat op een betere doorbloeding is gericht. Het vermindert en voorkomt spierspanning en vermoeidheid. Stress, regelmatige fysieke inspanning door sport of werk, spanningen door je dagelijkse werkhouding. Verzin het maar en wij ‘kneden’ die ellende uit je lichaam.

Behandelingen

Een massage is gewoon ontzettend lekker. Door massage krijg je de gelegenheid om tot rust te komen en om het hoofd leeg te maken. Wanneer je een massage boekt om jezelf te verwennen treedt de ontspanning al een beetje in omdat je naar de dag van de afspraak uit kunt kijken. Even helemaal niets moeten maar genieten van rustgevende olie en een zacht muziekje. Tijd voor jezelf in het vooruitzicht!

Al eeuwen geleden werd massage toegepast om de energie van de persoon op de tafel in balans te brengen. En wanneer je energie in balans is voel je je beter, kun je beter omgaan met stress en ga je ontspannen door het leven.

Mensen boeken vaak een massage als ze klachten hebben. Wanneer spieren en/of gewrichten gespannen zijn. Wanneer je het gevoel hebt dat ze vastzitten. Wanneer je je eigen lichaam een beetje kent, weet je vaak welke lichaamsdelen het eerste laten merken dat de energie en balans niet in orde zijn. Daar kun je dus voortijdig op inspelen.

42