Handverzorging

Het begroeten met een handdruk, afrekenen in een winkel, zwaaien naar je teammaat tijdens het sporten of met veel gebaren een verhaal vertellen aan de toog. Je handen zijn bijna altijd betrokken bij alles wat je doet. Dit betekent ook dat jouw handen alle invloeden van buitenaf moeten incasseren. Bij ScorelNo37 snappen we wat je handen te verduren hebben, heel goed zelfs. Daarom gaan we, wanneer je komt voor een behandeling voor je handen, er helemaal voor. Je ziet ze met elke handeling die we uitvoeren je handen weer hun oude zelf worden. Nagelriemen ontspannen, de huid op de hand gevoed, alles verzorgen we tot in de puntjes.  Overigens is zelfs een behandeling voor je nagels als man helemaal niet vreemd.

Behandelingen

Je werk, alle dagelijkse dingen natuurlijke elementen zoals kou, wind, regen en zon zijn van invloed op je handen. Waarschijnlijk laat je niet overal expliciet zien hoe je handen eruitzien, maar ergens in je achterhoofd wil je graag een verzorgde en gezonde look. Dit draagt bij aan een stukje zelfvertrouwen en zorgt voor een zorgeloos gevoel over die oh zo zichtbare lichaamsdelen.

Manicure, Scorelno37, Oosterhout. Schoonheidsspecialiste en pedicure.

Er hoeft niet altijd iets aan de hand te zijn en het hoeft geen gevolg te zijn van ‘verwaarlozing’. Een behandeling voor je handen, of wel manicure, is gewoon onderdeel van het onderhouden van je lichaam of een traktatie voor jezelf. Ruwe handen door, bijvoorbeeld, ambachtelijk werk is simpelweg een gevolg van je dagelijkse handelingen. We oordelen niet, beoordelen wel. Daarmee willen we zeggen dat we goed luisteren naar wat je wilt en kijken naar wat voor handen je hebt.