Gezichtsbehandeling

Het gelaat, de facade, je porem, ofwel je gezicht. Hét deel van je lichaam met al die specifieke kenmerken en eigenschappen. Je wordt herkend door dat gezicht. Je emotie wordt afgelezen aan dat gezicht. Je gezicht, dat ben JIJ en dat mag je koesteren!

Bij Scorelno37 hebben we een keur aan Man Care- en gezichtsbehandelingen. Van een snelle oppepper voor je gezicht, tot volledige huidanalyses. Verwijderen van ongewenste haren en huidcellen die op die plek niets meer te zoeken hebben. Behandelingen met een heerlijke gezichtsmassage voor een totale ontspanning waar je de stress voelt wegebben. De spanningen in je gezicht laat je bij ons achter en wij ruimen deze netjes voor je op. Met alle huidtypen kun je bij ons terecht en schaamte voor je huid is totaal overbodig. Samen pakken we aan waar jij niet blij mee bent. Jij vertelt waar je mee zit, wij verzorgen en verwennen.

Behandelingen

Het gezicht is het eerste lichaamsdeel waarvan de huid direct bloot staat aan de elementen. Zon, wind en regen vallen je buiten aan. Verwarmingen en airco’s doen dit binnen. Zelfs de dagelijkse douche is zonder verdere verzorging een versneller van veroudering. Noem het maar op en je gezicht is erbij betrokken. De tand des tijds heeft natuurlijk ook zijn effect. Naarmate je leeftijd vordert is je levenservaring te zien aan je gezicht. Dit kun je als storend ervaren omdat je je lang niet zo oud voelt als jij vindt dat je eruitziet. Wanneer je een goedlachs persoon bent, betaalt de natuur je terug met lachrimpels. De welbekende kraaienpoot, of denkrimpel in je voorhoofd. Gezichtsbeharing is mannelijk en heel normaal maar soms is het je misschien teveel. Groteske wenkbrauwen die alle kanten op schieten geven wij weer de gewenste vorm en zelfs kleur.

Ik ga herboren salon uit…. En dan?

Het optimaal houden van de huid is niet alleen afhankelijk van een bezoek aan de salon. De dagelijkse verzorging die je thuis doet om dit in stand te houden, is net zo’n belangrijke factor. Bij Scorelno37 kun je, voor thuis, producten kopen waar wij zelf ook mee werken om je gelaat weer te laten stralen. En daarbovenop krijg je praktische tips waardoor de dagelijkse verzorging niet veel meer tijd kost dan je gewend bent. We laten het je niet zelf maar uitzoeken als jij dat niet wilt.