Scorel No.37, voor jouw gezichtsbehandeling Oosterhout!

Jouw schoonheidssalon in Oosterhout. Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Voor jouw Gezichtsbehandeling Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling Oosterhout? Ben je op zoek naar een fijne, diep reinigende gezichtsbehandeling Oosterhout? Zoekt dan niet verder. Wij heten je van harte welkom in het centrum van Oosterhout bij Scorel No.37. Een gezonde huid zonder acné, littekentjes, puistjes of putjes is een must voor iedereen. Het is ons doel en onze missie om samen met jou de ongemakken en imperfecties aan te pakken. Puntjes waar je last van hebt, plekjes op de huid die je storen of pijnlijke lichaamsdelen. Wij gaan graag met jou aan de slag. Bij Scorel No.37 doen we meer dan alleen behandelen. Wanneer je de salon uit gaat, heb je ook nog eens tips, advies en kennis over jouw specifieke huid te pakken. Ben je benieuwd naar onze gezichtsbehandelingen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door de vele behandelingen die wij je aan kunnen bieden. Je kan direct online je gewenste afspraak met ons inplannen.

Schoonheidssalon Oosterhout voor tips & adviezen!

Bij Scorel No.37 werken wij aan huidverbetering in een ontspannen ambiance. Voor welke behandeling je ook komt, wij nemen graag de tijd voor je. Bij Scorel No.37 hebben we een keur aan keuze voor een schoonheidsbehandeling, gezichtsbehandeling. Van een snelle oppepper voor je gezicht tot een super ontspannende verzorging tot in de puntjes met de Super Relax. Het gezicht is het eerste lichaamsdeel waarvan de huid direct bloot staat aan de elementen. Denk maar aan de zon, de wind en de regen. Door je huid goed te verzorgen kun je veel kraaienpootjes en onzuiverheden tegen gaan. Na het behandelen van jouw huid geven we je ook nog altijd tips mee en kan je diverse producten bij ons kopen. Wij werken in de schoonheidssalon alleen met topproducten die hun dienst hebben bewezen. Dit zijn producten die we zelf ook gebruiken en waarvan we de werking begrijpen, hebben ervaren en de toepassing uitstekend weten. Deze producten worden ook geadviseerd voor thuisgebruik en sluiten perfect aan op de behandeling die je van ons hebt gehad.

Schoonheidsbehandeling, gezichtsbehandeling in Oosterhout. Scorelno37

Gezichtsbehandeling Oosterhout: voor wellness & gezichtsmassage

Heb je een keuze kunnen maken en wil je ontspannen met een passende gezichtsbehandeling in onze salon? Je kunt heel handig direct online je afspraak bij ons maken. Wij bieden je beautybehandelingen aan met een heerlijke gezichtsmassage voor een totale ontspanning. Daarnaast beiden wij je een zeer uitgebreid aanbod aan diensten, manicure, pedicure, wellness en schoonheidsbehandelingen.

Scorel No.37 is aangesloten bij:

provoet-logo1

Openingstijden

Wij werken op afspraak. Bij al onze behandelingen treft u een afspraakbutton waar u online met uw agenda in de aanslag uw behandeling kunt inplannen.

TELEFOON

06-16383602