Pedicure

Jouw medisch pedicure in Oosterhout voor totale voetverzorging.
Cosmetisch- en medisch pedicure, Scorel No.37

 

Bij een gezond lichaam wordt niet altijd meteen gedacht aan gezonde voeten. Toch is de gezondheid van onze voeten van grote invloed, op hoe we ons voelen. Onze voeten dragen ons de hele dag, we rekenen op ze. Door allerlei manieren van belasten, hebben voeten veel te verduren. Dit is natuurlijk voor iedereen anders en daarom is elk paar voeten ook anders. Ons rest de taak om goed voor ze te zorgen. Bij Scorel No.37 (lid van Provoet) kunnen we je helpen om jouw voeten in optimale staat te houden. Het enige wat jij hoeft te doen is een afspraak te maken. Wij zijn jouw medisch pedicure in Oosterhout. Zowel cosmetisch pedicure als medisch pedicure.

Scorel No.37 is aangesloten bij

provoet-logo1

De schoonheid van voeten

Draag je graag of vaak open schoenen? Zet je je blote voeten graag in het zand tijdens een dagje strand of in het frisse gras tijdens een picknick in het park? Of bevind je je veel aan het zwembad? Dan wil je je voeten natuurlijk mooi houden. Bij Scorel No.37 zijn we ervaren en gedreven in het mooi maken van jouw voeten. Naast de natuurlijke verzorging van zool, tenen en nagels, zijn we ook het adres voor net dat stukje extra beauty. Lakken voor een gelegenheid of gellak die je maanden verzekert van een kleurtje dat zijn glans houdt. En dan de ontspanning van een voetmassage. Wanneer je voeten weer glimmen en je nagels weer glanzen, laten wij ze nog eens extra relaxen. Een massage met rustgevende oliën. Heerlijk ontspannen en goed voor de doorbloeding!

Als je voeten hun hakken in het zand zetten

Een regelmatig bezoek aan een pedicure voorkomt klachten. Maar als je dan toch een imperfectie, irritatie of pijnlijke situatie aan je voeten hebt, kun je op Scorel No.37 rekenen. Verwijderen van wratjes, of het overschot aan eelt pakken we graag voor je aan. Extra aandacht voor je nagels wanneer er schimmel aanwezig is of je een ingegroeide nagel hebt. We pakken het aan zodat jij weer met happy feet door het leven gaat.

Of je nu komt voor een behandeling die een ergernis oplost, voor extra beauty of gewoon jezelf verwennen. Scorel No.37 is jouw (medisch) pedicure in Oosterhout.