Manicure

Handverzorging en manicure in Oosterhout.

Begroeten met een handdruk, afrekenen in een winkel, zwaaien of met veel gebaren spreken. Je handen zijn bijna altijd betrokken bij alles wat je doet. Dit betekent ook dat jouw handen alle invloeden van buitenaf moeten incasseren. Je werk, alle dagelijkse dingen natuurlijke elementen zoals kou, wind, regen en zon zijn van invloed op je handen.  Bij Scorel No.37 kennen we dit gevoel, heel goed zelfs. Daarom gaan we, wanneer je komt voor een manicure, er helemaal voor. Je handen ontspannen, en jij ontspant mee. Bij elke stap van een manicurebehandeling gaan je handen meer stralen. Nagels gevijld, nagelriemen ontspannen, de huid op de hand gevoed. Alles verwennen we tot in de puntjes. Voor handverzorging en manicure in Oosterhout zit je bij ons goed.

Natuurlijk heeft Scorel No.37 alle producten beschikbaar voor thuis. Goede producten. Leuk om te geven, nóg leuker om te krijgen of om jezelf cadeau te doen.

Behandelingen

Waarschijnlijk laat je niet overal expliciet zien hoe je handen eruitzien, maar ergens in je achterhoofd wil je graag een verzorgde en gezonde look. Dit draagt bij aan een stukje zelfvertrouwen en zorgt voor een feelgood gevoel over die oh zo zichtbare lichaamsdelen.

Zin in dat beetje extra beauty? Kies dan voor de gellak behandeling. Je natuurlijke nagels wordt een basislak, twee laagjes in de kleur van jouw keuze en we sluiten af met een topcoat. Prachtige nagels terwijl jouw natuurlijke nagels een stijlvol beschermend jasje aanhebben.