Beauty- en gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling

Het gelaat, de façade, je snuit, ofwel je gezicht. Hét deel van je lichaam met al die specifieke kenmerken en eigenschappen. Jij wordt herkend door dat gezicht. Jouw emoties wordt afgelezen aan dat gezicht. Je gezicht, dat ben JIJ en dat koester je! Bij Scorel No.37 hebben we een keur aan keuze voor een schoonheidsbehandeling, gezichtsbehandeling. Van een snelle oppepper voor je gezicht, tot een super ontspannende verzorging tot in de puntjes met de Super Relax. Verwijderen van ongewenste haren en huidcellen die op die plek niets meer te zoeken hebben. Beautybehandelingen met een heerlijke gezichtsmassage voor een totale ontspanning waar je de stress voelt wegebben. De spanningen in je gezicht laat je bij ons achter en wij ruimen deze netjes voor je op. Met alle huidtypen kun je bij ons terecht en schaamte voor je huid is totaal overbodig. Samen pakken we aan waar jij niet blij mee bent. Jij vertelt waar je mee zit, wij verzorgen en verwennen.

Behandelingen

Je gezicht leeft met je mee

Het gezicht is het eerste lichaamsdeel waarvan de huid direct bloot staat aan de elementen. Zon, wind en regen vallen je buiten aan. Verwarmingen en airco’s en vochtigheidsgraden doen dit binnen. Elke dag douchen zonder verdere verzorging kan ook andere gevolgen hebben dan je graag zou willen. Noem het maar op en je gezicht is erbij betrokken. De tand des tijds heeft natuurlijk ook zijn effect. Naarmate je leeftijd vordert is je levenservaring te zien aan je gezicht. Een schoonheidsbehandeling, gezichtsbehandeling van Scorel No.37 is dé manier om te stralen en al deze invloeden het hoofd te bieden.

Moeder natuur hou je niet tegen….of toch?

Veel vrouwen voelen zich veel jonger dan ze eruitzien, en sommige zijn dat ook. Je bent zo oud als je je voelt, niet zo oud als je eruitziet. Wanneer je een goedlachs persoon bent, betaalt de natuur je terug met lachrimpels. De welbekende kraaienpootjes, of rimpels in je voorhoofd. Gezichtsbeharing kan als storend worden ervaren en neemt vaak toe naarmate men ouder wordt. De haartjes die zich op kaaklijnen, kin en bovenlip vormen wil je niet. Maar moeder natuur gaat gewoon haar gang.

Ik ga stralend de salon uit…. En dan?

Het optimaal houden van de huid is niet alleen afhankelijk van een bezoek aan de salon. De dagelijkse verzorging die je thuis doet om dit in stand te houden, is minstens zo belangrijke. Bij Scorel No.37 kun je, voor thuis, producten kopen waar wij zelf ook mee werken om je gelaat weer te laten stralen. En daarbovenop krijg je praktische tips waardoor de dagelijkse verzorging niet veel meer tijd kost dan je gewend bent. We laten het je niet zelf maar uitzoeken als jij dat niet wilt.