Dames

Er goed uitzien start bij je goed voelen. Wanneer je je goed voelt, straal je dat uit. Dit kan zitten in grote en kleine dingen. Bij Scorel No.37 weten we dit maar al te goed.

Een schoonheidsbehandeling, verwen jezelf gerust!

Waar je drukke bestaan ook uit bestaat, het heeft invloed op je lichaam. Werk, studie, gezin, altijd binnen, altijd buiten, het heeft effect op je huid. Deze heeft zo nu en dan eens wat extra aandacht nodig. Een heerlijk diepe gezichtsreiniging om de huid weer optimaal te laten stralen,

Pedicure

Bij een gezond lichaam wordt meestal niet meteen gedacht aan gezonde voeten. Toch bepaalt de gezondheid van onze voeten voor een groot gedeelte ons algemeen lichamelijk welbevinden, ons vrij voelen om te kunnen gaan en staan waar we willen en natuurlijk ook onze algehele schoonheid.

Onze voeten dragen ons de hele dag, we rekenen op ze. Ons rest de taak om goed voor ze te zorgen.

Een regelmatig bezoek aan je pedicure voorkomt klachten en helpt je van vele klachten af, maar zorgt ook voor de nodige ontspanning en het gewoon mooi houden van jouw voeten. Gladde, verzorgde voeten met mooi gelakte nagels bijvoorbeeld.

Schaamte over je verschijning? Nergens voor nodig.

Niemand is perfect, geen enkel lichaam is optimaal en ieders huid staat bloot aan andere invloeden waarop je weer reageert. We krijgen veel dames waarvoor de drempel enorm is om die eerste afspraak te maken. Ze voelen zich opgelaten omdat ze, in hun ogen, te lang niets aan dat ene imperfecte lichaamsdeel hebben gedaan. Zie het als de tandarts. Sommige mensen stellen hun controle uit, en worden steeds banger voor wat er zou kunnen gebeuren. Bij Scorel No.37 denken we niet in wat is geweest, of wat niet is gedaan. We kijken vooruit om jou weer blij te maken met je eigen lichaam. We kijken wat er speelt en starten in overleg aan een behandeling en stemmen de producten die we gebruiken af op jouw situatie.

Scorel No.37

Wanneer we samen een behandeltraject ingaan, leggen wij in de salon een logboek vast. Van elke bezoek houden wij bij wat we hebben gedaan en welke producten er zijn gebruikt. Zo ben jij zeker van een optimale behandeling waarin de diverse stappen perfect op elkaar aansluiten.

Uitgelichte behandelingen

Dames | Massage

Rug-,nek-schoudermassage

Voel stress en spanning van je afglijden. Geheel ontspannen en relaxed weer de deur uit.

Dames | Massage

Voet- & onderbeenmassage

Als je voeten en onderbenen ontspannen, sta je steviger. Rustgevend en goed voor de doorbloeding.

Dames | Massage

Gezichtsmassage

Kom tot jezelf en ontspan. Na een gezichtsmassage van ScorelNo37 staat alles er weer ontspannen bij.

Dames | Ontharing

Brazilian Wax

Weg met dat ongewenste haar. Overal.