Beautysalon Oosterhout

Scorel No.37, uw beautysalon Oosterhout!

Jouw schoonheidssalon in Oosterhout. Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Jouw beautysalon Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Ben je op zoek naar een beautysalon Oosterhout? Ben je op zoek naar een professioneel wellness salon waar je terecht kunt voor een fijne gezichtsbehandeling, een pedicure of voor een ontspannende massage? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Scorel No.37 in Oosterhout. Door onze jarenlange ervaring in het verbeteren van huidtypen weten wij als geen ander hoe wij jouw type huid het beste kunnen behandelen. Voordat wij starten met een gezichtsbehandeling gaan wij jou huid goed bekijken. Aan de hand van onze bevindingen raden wij jou een bepaalde behandeling aan waar je veel baat bij zult hebben. Ben je benieuwd naar onze behandelingen of wil je meer weten over de producten die wij gebruiken? Je kan ten allen tijden een kijkje nemen op onze website of contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord en vertellen je graag meer over onze ontspannende beauty behandelingen in onze beautysalon Oosterhout. Scorel No.37 is mooi centraal gelegen in Oosterhout waardoor wij goed te bereiken zijn. Wij zijn een salon voor zowel mannen als vrouwen!

Beautysalon Oosterhout voor tips & adviezen!

Op zoek naar een beautysalon Oosterhout? Scorel No.37 is dé schoonheidssalon en pedicuresalon in Oosterhout waar wij met passie zorgen voor jouw huid en voeten. Het is onze taak en ons doel om jouw huid stralender en gezonder te maken. Een gezonde huid zonder acné, littekentjes, puistjes of putjes is wat iedereen wilt. Zo min mogelijk rimpels, jeugdig en stralend van gezondheid is wat wij allemaal willen. Scorel No.37 werkt samen met jou aan huisverbetering in een ontspannen ambiance. Daarnaast kan je bij ons terecht voor ingegroeide nagels, wratjes, ontsierend eelt of pijnlijke likdoorns. Bij ons verdwijnen alle ongemakken als sneeuw voor de zon. Bij ons vindt je ook verschillende wellness behandelingen waardoor je heerlijk kan ontspannen. Wij bieden je een zeer uitgebreid aanbod aan in diensten. Denk aan manicure, pedicure, wellness en schoonheidsbehandelingen. Wij werken met de beste merken en wij zorgen voor jou zoals we voor onszelf zorgen. Welke behandeling je ook kiest, wij bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs en professioneel, vakkundig en eerlijk advies.

Schoonheidsbehandeling, gezichtsbehandeling in Oosterhout. Scorelno37

Beautysalon Oosterhout: ook voor wellness & gezichtsmassage

Wil je graag een afspraak inplannen bij een beautysalon Oosterhout waar je als herboren naar buiten loopt? Ben je op zoek naar een prettige manicure, pedicure of gezichtsbehandeling zodat je volledig kan ontspannen en jezelf even kan laten verwennen? Bij Scorel No.37 ben je in goede handen. Op onze website vindt je al onze behandelingen netjes geordend. Daarnaast kan je direct online een afspraak bij ons inplannen.

Scorel No.37 is aangesloten bij:

provoet-logo1

Openingstijden

Wij werken op afspraak. Bij al onze behandelingen treft u een afspraakbutton waar u online met uw agenda in de aanslag uw behandeling kunt inplannen.

TELEFOON

06-16383602