Beautysalon Oosterhout

Scorel No.37, uw beautysalon Oosterhout!

Jouw schoonheidssalon in Oosterhout. Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Jouw beautysalon Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Op zoek naar een beautysalon Oosterhout? Je wilt een gezonde en stralende huid en bent op zoek naar een beautysalon Oosterhout? Dan ben je bij Scorel No.37 aan het juiste adres. Bij onze schoonheidssalon kun je terecht voor diverse huidbehandelingen maar wij zijn ook het adres voor manicure, pedicure en wellness. Welke behandeling je ook kiest, wij bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs en geven professioneel, vakkundig en eerlijk advies. Wij zijn er voor zowel mannen als vrouwen. De tijd dat mannen stiekem een schoonheidssalon binnenstapten is voorbij. Ook mannen besteden meer tijd aan uiterlijke verzorging en ook de mannenhuid kan wel wat extra verzorging gebruiken. Als je last hebt van huidproblemen zoals acné, littekens, puistjes of putjes dan zien wij het als een missie om je daarvan te bevrijden. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwel alle huidproblemen op te lossen zijn als er zorgvuldig aandacht aan besteed wordt.

Beautysalon Oosterhout voor tips & adviezen!

Op zoek naar ontspanning en wellness in een beautysalon Oosterhout? Iedereen heeft weer een andere huid en om jouw huid optimaal te kunnen behandelen kunnen wij een huidanalyse maken. Op basis van deze analyse kunnen wij jouw huid de best verzorging geven. Beautysalon Oosterhout heeft diverse beauty- en gezichtsbehandelingen. Reiniging, peeling, epileren, verwijderen van onzuiverheden en massage kunnen wij allemaal inzetten om jou een mooie stralende huid te bezorgen. Ook kunnen we jouw gezicht een snelle oppepper geven zodat je je als herboren zult voelen. Ook krijg je van ons allerlei tips en adviezen voor de dagelijks verzorging van je huid. Wij werken alleen met de allerbeste producten die wij zelf ook gebruiken. In de ontspannen ambiance van onze salon word je door ons verzorgd en verwend.

Schoonheidsbehandeling, gezichtsbehandeling in Oosterhout. Scorelno37

Beautysalon Oosterhout: ook voor wellness & gezichtsmassage

Onze beautysalon is mooi centraal gelegen in Oosterhout en is goed bereikbaar. Een afspraak voor een gezichtsbehandeling bij Scorel No.37 is een goede investering in jezelf. Je gezicht, je huid is het waard om gekoesterd te worden. Het laat zien wie je bent en wij helpen je om je goed en zelfverzekerd te voelen. Misschien heb je huidproblemen en schaam je je ervoor en durf je daarom niet bij ons aan te kloppen. Wij nodigen je uit om dat wél te doen want schaamte is helemaal niet nodig. Wij helpen je graag om je huidproblemen aan te pakken zodat je huid weer gaat stralen. Wij zijn ervan overtuigd dat dat mogelijk is. Wij werken alleen met de allerbeste merken die een weldaad zijn voor je huid. In onze ontspannen ambiance gaan we voor jou zorgen zoals we voor onszelf zorgen.

Scorel No.37 is aangesloten bij:

provoet-logo1

Openingstijden

Wij werken op afspraak. Bij al onze behandelingen treft u een afspraakbutton waar u online met uw agenda in de aanslag uw behandeling kunt inplannen.

TELEFOON

06-16383602