Beautysalon Oosterhout

Scorel No.37, uw beautysalon Oosterhout!

Jouw schoonheidssalon in Oosterhout. Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Jouw beautysalon Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Bent u op zoek naar een beautysalon Oosterhout? Bent u op zoek naar een beautysalon Oosterhout waar u op korte termijn terecht kunt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Oosterhout bij Scorel no.37. Wij hebben jarenlange ervaring aan met huidverzorging. Naast onze behandelingen voor uw gezicht bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een manicure, een pedicure en voor een fijne massage. Bij Scorel no.37 kunt u zelf uw behandelingen bepalen. Bent u benieuwd naar onze behandelingen of wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Onze salon is toegankelijk voor zowel mannen en vrouwen. Op onze website vindt u een overzicht van onze aangeboden behandelingen die passen bij uw huid. Aan de hand van uw huidtype bepalen wij de juiste producten. Scorel no.37 werkt alleen met de allerbeste producten die wij ook zelf gebruiken. Als u op zoek bent naar een beautysalon Oosterhout bent u bij Scorel no.37 aan het juiste adres! 

Beautysalon Oosterhout voor tips & adviezen!

Op zoek naar een beautysalon Oosterhout? Scorel no.37 is mooi centraal gelegen in Oosterhout en is goed bereikbaar als beautysalon Oosterhout. Wij bieden onze klanten een zeer uitgebreid aanbod aan diensten, manicure, pedicure, wellness en schoonheidsbehandelingen. Scorel no.37 is een begrip in Oosterhout en ver daarbuiten. Vele klanten weten ons te vinden voor een fijne gezichtsbehandeling die past bij hun huidtype. Een gezonde huid zonder acne, littekentjes, puistjes of putjes kunnen wij voor u realiseren. Zo min mogelijk rimpels, jeugdig en stralend van gezondheid is toch wat iedereen wilt. Bij Scorel no.37 werken wij aan huidverbetering in een ontspannen ambiance waar iedereen zich thuis voelt. Van een snelle oppepper voor uw gezicht, tot een super ontspannende verzorging tot in de puntjes met de Super Relax. In de afgelopen jaren hebben wij onze behandelingen steeds verder uit kunnen breiden en daarom heeft u tegenwoordig een ruime keuze uit verschillende producten, behandelingen en adviezen. Het gezicht is het lichaamsdeel waarvan de huid direct bloot staat aan de elementen en daarom veel te lijden heeft. Het is daarom van groot belang dat u uw gezicht op de juiste manier verzorgt.

Schoonheidsbehandeling, gezichtsbehandeling in Oosterhout. Scorelno37

Beautysalon Oosterhout: ook voor wellness & gezichtsmassage

Bent u net als wij enthousiast over onze aangeboden behandelingen en de producten waar wij mee werken? Wij nodigen u graag uit om direct een afspraak te maken. Welke behandeling u ook kiest, wij bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs en professioneel, vakkundig en eerlijk advies. Wij werken met alleen de beste merken die wij ook zelf gebruiken. 

Scorel No.37 is aangesloten bij:

provoet-logo1

Openingstijden

Wij werken op afspraak. Bij al onze behandelingen treft u een afspraakbutton waar u online met uw agenda in de aanslag uw behandeling kunt inplannen.

TELEFOON

06-16383602